Duncan knielend

“Leven is leren,
leren is leven”

Ik heb meer dan 30 jaar ervaring met werken in de hulpverlening en daarom ervaringsdeskundige met de ups-and-downs die mij zijn overkomen. Ik ontdekte dat problemen verdwijnen als je ze definieert als uitdagingen. Uitdagingen bieden perspectief, geven een richting aan en voeren mensen naar een concreet doel.

Mijn lijfspreuk is: ‘Leven is leren en leren is leven’. Om daarop uit te komen, begint begin ik met aandachtig luisteren. Daarom is het mijn passie om mensen zoals jij weer in hun kracht te laten staan. Geen slachtoffer zijn van omstandigheden, maar je eigen leven in je hand te nemen.

Ik ben een coach die actief (wandelen, muziek maken, honden training etc.) met je aan de slag gaat. Ik richt me niet alleen op jouw persoon, want ik daag je ook uit om goed te kijken naar wat er om je heen gebeurt en je eigen aandeel daarin te analyseren. Enerzijds moet dit leiden tot acceptatie: neem de ander zoals hij is en laat zaken los die je niet kunt veranderen. Anderzijds focus ik me op mogelijkheden die voorheen onderbelicht bleven: je neemt nieuwe stappen en maakt keuzes die bij jou passen! Zo neem je verantwoordelijkheid voor je eigen leven en leerproces. Je kunt verder, omdat je het beste uit jezelf tevoorschijn hebt gehaald.

Ik ben getrouwd met de liefste vrouw van de wereld en heb 3 kinderen. Als professioneel slagwerker/ drummer speel ik in diverse bands en ensembles. Daarnaast ben ik part-time trainer van politiehonden.